Campagne ‘We zijn er voor elkaar’

Begin juli is in opdracht van gemeente Heiloo de campagne ‘We zijn er voor elkaar’ gestart. Een campagne om winkeliers, horecagelegenheden met consumenten en bezoekers met elkaar te verbinden. Om het gevoel van saamhorigheid en de prettige sfeer in het dorp te ondersteunen heeft gemeente Heiloo deze promotiecampagne onder de vlag van Natuurlijk Heiloo opgezet.

Paarse poster

In het hele dorp hangen de inmiddels bekende paarse posters met vrolijk vogeltje met tekstballon. De boodschap is vooral: koop lokaal.

De winkeliers en horecagelegenheden hebben kleinere posters ontvangen om op het raam te hangen. Wie bij lokale winkeliers iets koopt, krijgt de producten mee in een speciale, papieren draagtas met het logo. En wie wat drinkt bij de horeca, zet zijn glas neer op een ‘Wij zijn er voor elkaar’ onderzetter. Met deze campagne wil de gemeente graag uitdragen dat je er in Heiloo niet alleen voor staat, maar dat we het met elkaar samen doen. Lokaal!

Heeft jouw onderneming behoefte aan extra papieren tasjes of bierviltjes? Stuur een mail naar info@natuurlijkheiloo.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Volg Facebook Natuurlijk Heiloo

In de Uitkijkpost worden artikelen en advertenties geplaatst en op de Facebookpagina Natuurlijk Heiloo lees je twee keer per week interviews met ondernemers in Heiloo. Ook leden van Ondernemend Heiloo komen hier aan het woord. Op de website https://natuurlijkheiloo.nl/nieuws/ zijn de gesprekken terug te lezen.

Eén website: Natuurlijkheiloo.nl

Op de website Natuurlijkheiloo.nl is al het moois van Heiloo terug te vinden en staat een plattegrond met toeristische informatie. Tijdens de campagneperiode is er ook een online fotospel waarmee leuke lokale prijzen te winnen zijn.

Na de start van de campagne is er een speciale pagina voor ‘bezorgen en afhalen’. Hier staan alle horecagelegenheden en winkeliers die thuisbezorgen, waar men kan afhalen of die een andere bijzondere dienst tijdens deze coronaperiode aanbieden. Staat jouw bedrijf nog niet vermeld op deze pagina? Stuur dan een mail naar info@natuurlijkheiloo.nl.

Achtergrondinformatie Natuurlijk Heiloo

Het platform Natuurlijk Heiloo is in 2019 ontwikkeld om recreatie en toerisme in Heiloo een nieuwe impuls te geven. Er is daarbij veel aandacht voor het groene karakter van de gemeente en cultuurhistorische pareltjes. Daarbij ligt de nadruk op het versterken van de samenwerking tussen diverse partijen om zo de betrokkenheid en trots bij eigen inwoners en ondernemers te vergroten.

Bezoek www.natuurlijkheiloo.nl en volg op Facebook en Instagram.

#wezijnervoorelkaar #natuurlijkheiloo en #sameninheiloo

Lees ook