Bekijk de webinar: VEERKRACHT, samen doorpakken in tijden van corona

In tijden van corona kunnen wij als ondernemersvereniging geen fysieke bijeenkomsten organiseren, helaas. We blijven natuurlijk graag in contact met onze leden! Donderdagavond 18 juni hebben we daarom een webinar van Niek van den Adel live uitgezonden vanuit de Cultuurkoepel. Hij inspireerde ons, gaf zijn wijze les in het leven door en liet zien hoe je als ondernemer kunt omdenken.

De gehele webinar is terug te zien via onderstaande link.

VEERKRACHT, samen doorpakken in tijden van corona

Schuif de forward knop de eerste 16 minuten (waarin wordt afgeteld naar de webinar) even door en luister vooral ook wat bestuurslid Thijs aan de ondernemers te vertellen heeft.

Wij bedanken Niek van den Adel voor de interessante webinar.

 

Meer over Niek en zijn webinar: Veerkracht, samen doorpakken in tijden van corona

Niek van den Adel is een veelgevraagde, internationale spreker over veerkracht en wendbaarheid. Hij deelt zijn persoonlijk verhaal, zowel als zijn lessen die hij leerde bij zijn vier ondernemingen voor en tijdens deze coronatijd. We leven namelijk in een bijzondere tijd.

Onze gezondheid is niet meer vanzelfsprekend, er heerst onzekerheid en we werken allemaal thuis. Dit, is bij uitstek een tijd waarin we op zoek moeten gaan naar inspiratie en nieuwe vormen van verbinding met elkaar. Niek deelt zijn verhaal en geeft praktische tips en skills hoe wij mensen omgaan met tegenslag en hoe we wendbaar blijven in deze tijd. Waarom lijkt de één te dansen in het leven en gaat de ander met de pakken neerzitten. Waarom floreren enkele bedrijven nu en gaan ander ten onder? Hoe ontwikkel je nu eigenlijk veerkracht?

Over veerkrachtig zijn weet Niek van den Andel veel. Als het namelijk niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat… In 2010 verandert er door zijn ongeluk een hoop. Hij heeft dankzij zijn dwarslaesie en syryngomeylie geleerd om geluk te mogen ervaren. Elke dag weer, ook als de dag ondanks 43 pillen per dag, begint met veel pijn. En of het nou fysieke pijn is, mentale pijn of organisatiepijn, dat maakt hem niet uit. Leuk is het niet maar je kunt er mee dealen als je daarvoor kiest!

Lees ook