23 april online bijeenkomst ondernemershulp

Fred Dellemijn, wethouder gemeente Heiloo, stuurde ons onderstaande uitnodiging van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord door.

ONLINE BIJEENKOMST ONDERNEMERSHULP TEN TIJDE VAN CORONA
Donderdag 23 april 2020
16:00 – 17:30 uur

Na het succes van twee online spreekuren en de vele aanvragen van ondernemers wordt een extra spreekuur ingepland. Hierbij nodigen wij je uit voor dit extra online spreekuur die de provincie Noord-Holland organiseert om ondernemers te ondersteunen in deze pittige tijd. Er zijn veel maatregelen genomen op landelijk, provinciaal en lokaal niveau en wij hebben gemerkt dat veel ondernemers vragen hebben over de uitvoering hiervan.

Het volgende spreekuur vindt plaats op:
– donderdag 23 april 2020 van 16.00 tot uiterlijk 17.30 uur
Aanmelden kan via: https://go-nh.nl/aanmeldpagina-corona-ondersteuning/

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de MKB instrumenten van de Provincie Noord-Holland (GO!-NH, Innovatiefonds NH en PIM) voeren gezamenlijk deze online spreekuren uit. We bespreken eerst plenair kort de verschillende maatregelen, vervolgens zullen adviseurs in breakout sessies (5 a 6 ondernemers bij elkaar) ingaan op persoonlijke situaties/vragen van ondernemers. We kijken vooral of alle maatregelen afdoende zijn. De provincie is namelijk ook benieuwd tegen welke problemen ondernemers aan lopen die mogelijk niet door de huidige maatregelen worden opgelost en hoe zij daar in kan ondersteunen. Na dit spreekuur is er de mogelijkheid om aanvullende hulp te krijgen in bijvoorbeeld aanvragen.
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NV

www.nhn.nl/coronavirus

Deze bijeenkomsten zijn speciaal opgezet voor ondernemers en MKB bedrijven vanuit het netwerk van de provincie Noord-Holland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de partners van de ondersteuningsinstrumenten voor MKB-ers (zoals PIM, GO!-NH en Innovatiefonds NH).

Lees ook