Alle OHO-leden waren uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek aan de winnaar van de Ondernemingsprijs 2019, te weten CiRoPack. We konden er met eigen ogen zien hoe dé totaalleverancier voor (kartonnen) verpakkingen, verpakkingsmaterialen en Point of Sale (POS) materialen werkt. Eigenaren Ciska en Rob van der Wal vertelden dat alles in eigen beheer is. “Dus van productontwikkeling tot logistiek, zijn de lijntjes binnen ons bedrijf kort.” Dat kregen wij ook te zien tijdens de rondleiding, waarbij ter plekke de verpakking van een 4-pack werd gestanst. Tussen neus en lippen door werd die verpakking met bijzondere biertjes van Brouwerij Hoop verkocht voor het goede doel, team 130 Keep on Running voor de Roparun.

Tijdens het bedrijfsbezoek werd het standpunt van Rob nog eens duidelijk: “Duurzaam, milieubewust én maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons zeer belangrijk.”

Ook fijn! Paula Paternostre, de winnares van de Rabobank Publieksprijs, liet ons proeven van haar overheerlijke brownies van De Browniehemel.

Diner en ALV

Aansluitend kregen 55 leden een diner bij Keuken met Karakter. We aten: Warm gerookte zalm, diverse bereidingen van biet, bevroren kwartelei-dooier; ‘Lazy ribs’, bbq jus, gefrituurde ui, augurk en diverse groentes; Crazy nuts, hazelnoot panna cotta, karamel en hazelnootijs.

Tussen de gangen door waren er drie interessante pitches van: Rob Tromp van Ledline BV (www.ledline-bv.nl), Marit van Deventer van Floraldreams (www.floraldreams.nl) en Joop Hofland van Bouw de Brug (www.bouwdebrug.nl).

Na het diner ging de Algemene Ledenvergadering van start, met aan tafel bestuursleden Rob van der Wal, Thijs Smit en de nieuwe secretaris Liesbeth van Zelst.

 

Bekijk vooral de serie foto’s van deze dag:

            

Lees ook