Nieuwe OHO-leden in januari

Begin 2020 zijn er drie nieuwe, vrouwelijke ondernemers lid geworden van Ondernemend Heiloo.
Ze stellen zich met plezier aan ons voor!

• Stephanie Pater, Lifs interieuradvies & styling – www.lifs.nl

Wat voor bedrijf heb je?
“Lifs interieuradvies & styling is gevestigd in Heiloo. Vanuit een kantoor aan de Holleweg adviseren wij, Stephanie, Lonneke en Maxime, particuliere- en zakelijke opdrachtgevers bij vragen omtrent indelingen, kleuren, keukens etc. Lifs interieuradvies en styling bestaat inmiddels 8 jaar. De projecten van Lifs worden gepubliceerd in het woonblad Stijlvol Wonen.
De interieuradviezen werken wij uit in een ontwerp met 3D plattegrond. Ook verkorte interieuradviezen of ontwerpen voor maatwerk behoren tot de mogelijkheden. Na het ontwerp is er de mogelijkheid om Lifs in te schakelen voor de projectbegeleiding. Wij begeleiden dan het project van A tot Z. Van de planning tot en met de laatste accessoires. Ons werkgebied is met name Heiloo, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Bergen etc. Een intake is vrijblijvend!”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?
“Lifs is een voorstander van lokaal en regionaal ondernemen. Wij werken al veel samen met ondernemers in Heiloo (welke ook zijn aangesloten bij de OHO). Ik verwacht door onze deelname ons bestaande netwerk te vergroten, betrokken te zijn bij de ondernemers in Heiloo en op de hoogte te zijn van alle actuele ontwikkelingen!”

Linda Rijnders, fysiek trainer bij STERK! Fysiek Trainingscentrum – https://sterkfysiektrainingscentrum.com

Wat voor bedrijf heb je?

“Ruim 4 jaar geleden ben ik in Heiloo mijn bedrijf gestart. Een klein trainingscentrum waar ik mensen sterker, fitter en bewuster maak. Ik help graag anderen bij het werken aan hun herstel, welzijn, kracht en vitaliteit.
Mijn jubileumjaar trap ik af met een prachtige titel. Mijn centrum is bij de Dutch Fitness Awards verkozen tot de beste fitnessclub met de hoogste waardering van de gemeente Heiloo…the place to be dus!
Mijn bedrijf heeft vanaf het begin een behoorlijke groei doorgemaakt. En ik ben nog lang niet uitgegroeid. THINK BIG zeggen ondernemers vaak. Ik wil niet uitdijen, maar ik wil wel mijn naam laten groeien. Mijn centrum is klein, maar mijn specialisatie is sterk.
In mijn centrum geef ik een aantal speciale groepslessen, opgebouwd geheel volgens mijn visie. In mijn visie staat het bindweefsel centraal. Naast de kleinschalige groepslessen zijn mijn dagen vooral gevuld met personal trainingen en behandelingen & revalidatie van orthopedische klachten. Vooral de combinatie hiervan leidt tot een sneller behandelresultaat.
Maar natuurlijk hoef je geen klachten te hebben om te komen trainen! Voor ieder lijf en doel een training. Een persoonlijke training om kracht op te bouwen, om af te vallen of voor atletische ontwikkeling. Ook daar is STERK! sterk in.”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?
“Ik ben ervan overtuigd dat we samen sterker zijn. Ik werk dan ook graag samen met andere specialisten. Daarmee maak ik het individuele maatwerk nog gerichter. Naast specialisten in mijn vakgebied, ben ik ook nieuwsgierig (en leergierig) naar specialisten op andere gebieden. Ondernemen is ondernemen en ik ben daar nieuw in. Ik leer dan ook ontzettend veel van de ondernemers die bij mij trainen. Ja, we zijn zeker samen sterker, dus hoe mooi is het om zóveel ondernemers bij elkaar te hebben en van elkaar te leren! Daarom sluit ik mij graag aan bij OHO.”

Agnes Haullussy-Zaal, Liefde voor Kleur – www.liefdevoorkleur.nl

Wat voor bedrijf heb je?
“Liefde voor Kleur geeft kleuradvies en ontwerpt kleurconcepten voor particulieren en bedrijven en is erkend Flexa Kleuradviseur. Het is duidelijk dat kleur mijn grote passie is! Ik werk sinds 2002 als interieurstylist en specialiseerde mij in 2005 in kleur. Naast kleuradviezen voor het interieur verzorgt Liefde voor Kleur ook workshops over kleur, zowel op het gebied van het interieur als workshops over de psychologische en fysieke effecten van kleur.
De missie van Liefde voor Kleur is om meer kleur in het leven van mensen te brengen. Door mensen meer bewust te maken van de enorme invloed die kleur op ons leven heeft en om ze te helpen kleur toe te passen in hun woon- en werkomgeving. Goed afgestemde kleuren brengen harmonie en balans. En hier worden we een blijer, gelukkiger en gezonder mens van.
Wil je nog meer lezen? In de Uitkijkpost, vertel ik in de rubriek Bedrijf Belicht meer: https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/35418/liefde-voor-kleur-breng-je-interieur-tot-leven-met-kleur-

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?
“Ik woon sinds 2017 in Heiloo. Heiloo is een fantastisch dorp om te wonen en ook heel bijzonder dat het zo’n ondernemend dorp is. Het lijkt me daarom de hoogste tijd om meer ondernemers te leren kennen en een goed netwerk op te bouwen met leuke vruchtbare contacten.”

Lees ook