‘Ben jij die ambitieuze opvolgster die het familiebedrijf wilt overnemen of zit je in het opvolgingsproces?’
Dan zoekt Mireille Kaptein jou!

Deze vraag met oproep ontving Ondernemend Heiloo in de mailbox van de Communicatie Commissie. Wij plaatsen het graag door naar onze OHO-leden:

Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein uit Heiloo, organiseert op donderdag 12 maart a.s. Journée des femmes! Een inspiratiedag met een Frans tintje gezien haar tijd als twintiger in Parijs en als ode aan de prachtige Veuve Clicquot prijs, Zakenvrouw van het Jaar 2019, die zij van het champagnehuis heeft mogen ontvangen.

Daarom organiseert Mireille Kaptein deze masterclass speciaal voor ambitieuze, enthousiaste vrouwen, de toekomstige opvolgsters die het familiebedrijf van de huidige generatie willen overnemen.

Mireille Kaptein: “Een dag in een intieme setting bij mij op kantoor in Heiloo, waarin ik mijn lessen die ik heb geleerd tijdens mijn opvolging als derde generatie in ons familiebedrijf heel graag met je deel. We hebben een mooi programma samengesteld waarin we elkaar ontmoeten, herkennen, inspireren en zeker verbinden!”

Schrijf je in voor 15 februari!

Aan deze inspiratiedag zijn geen kosten verbonden en uit alle aanmeldingen kiest Kaptein een aantal dames om samen Journée des femmes op donderdag 12 maart a.s. te beleven!

Kijk voor meer informatie op: www.mireillekaptein.nl/journee-des-femmes

Lees ook