SpeciaalDiner bij Pakhuis Dekker

In de mailbox van de Communicatie Commissie ontvingen wij onderstaand bericht van onze OHO-leden Ylenia Borsato en Jacky Mols.

Wintereditie

De bedenkers van het SpeciaalDiner (Remco & Ylenia Borsato) zijn sinds 2018 de samenwerking aangegaan met Jacky Mol van Pakhuis Dekker in Heiloo voor de wintereditie van het inmiddels bekende TuinDiner wat ieder jaar in de zomermaanden wordt georganiseerd bij Jack Zoon Tuincreaties in Heiloo!
Remco & Ylenia zijn trots en blij ook in 2020 bestaande en nieuwe gasten te kunnen verwennen met authentieke wintergerechten uit de Italiaanse regionale keukens. Een 5-gangen diner met producten van eerste kwaliteit.

Voor leden van OHO

Speciaal voor de leden van Ondernemend Heiloo die aan hun tafels zullen aanschuiven bieden Remco en Ylenia na afloop een heerlijke biologische Italiaanse wijn cadeau! (let op!!: om hier van gebruik te kunnen maken, meld uw referentie bij “Opmerkingen” mocht u willen reserveren)

Voor de inhoud van de avond leest u er alles over op www.speciaaldiner.nl

Het monumentale Pakhuis Dekker in Heiloo opent in de maand februari voor dit SpeciaalDiner wederom zijn deuren. Ook voor ondernemers uit Heiloo een unieke kans om het Pakhuis Dekker op deze smakelijke manier nader te leren kennen.

Lees ook