Ons lid Sterkliniek Any Animal organiseert een Gratis Dierengeneeskunde Dag voor iedereen die iets minder te besteden heeft! 

Sterkliniek Any Animal in Heiloo organiseert zondag 20 oktober een bijzondere dag voor dier & mens. Dierenarts Erwin van Gijtenbeek en zijn collega’s staan van 10 tot 16 uur klaar voor dieren waarbij ‘geld’ de beperking is voor een goede diergeneeskundige behandeling.

Want wij vinden dat ieder dier recht heeft op een zo gezond mogelijk en mooi leven. Met deze gratis Diergeneeskunde Dag maken wij een start om de lading van geld voor één dag geen rol te laten spelen en het belang van het dier voorop te stellen. Alle medewerkers werken deze dag vrijwillig en de kliniek stelt apparatuur en medicatie gratis ter beschikking.

Kent u of bent u iemand die een dier heeft waarbij de kosten belemmerend zijn voor een behandeling? Kijk dan voor meer informatie, aanmelden en in aanmerking komende dieren op www.anyanimal.nl of bel 072 – 533 93 36.

Lees ook