Erkamp Projectservice BV is overgedragen van vader op zoon

Erkamp Projectservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van projectmatige vloerbedekking en raambekleding. Het bedrijf is ontstaan in de jaren ’80 vanuit Erkamp Interieur, destijds gevestigd in Alkmaar en ook overgenomen van vader (Wim Erkamp) door zoon (Leo Erkamp). Het hart van Leo bleek toen al bij grotere projecten te liggen en wilde zich verder specialiseren. Zo ontstond in 1989 Erkamp Projectservice officieel, waarna gestart werd met 3 medewerkers in een bollenschuur in Limmen. Sindsdien is het bedrijf na een verhuizing in 1991 naar een nieuw gebouwd pand in Heiloo en een daarop volgende uitbreiding in 1998 alweer 28 jaar verder.

Erkamp Projectservice groeide mee in een veranderende markt. In de jaren ’90 was het bedrijf de eerste in de branche die ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en VCA* (veiligheidsmanagement) gecertificeerd werd. In 2008 werd het bedrijf ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerd.

Door de jaren heen is het bedrijf een bekende marktpartij geworden op gebied van projectmatige vloerbedekking en raambekleding. Op dit moment telt de organisatie zo’n 20 vaste medewerkers en een grote flexibele kring die op projectbasis ingezet worden en allen kwaliteit en het bieden van extra service hoog in het vaandel hebben staan.

Met ingang van 1 januari 2017 zijn de aandelen van Erkamp Projectservice BV overgedragen van vader (Leo Erkamp, 57 jaar) op zoon (Tim Erkamp, 28 jaar). Tim Erkamp heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan en is inmiddels ruim 5 jaar werkzaam voor Erkamp Projectservice. Tim is in 2015 toegetreden tot de directie als Adjunct Directeur en zal vanaf heden optreden als Algemeen Directeur. Leo zal als extern adviseur betrokken blijven bij Erkamp Projectservice en gaat zich onder andere in samenwerking met partners bezig houden met de interne opleiding om leerlingen op te leiden tot kwalitatief goede projectstoffeerders en wil zodoende ook het beroep weer meer op de kaart zetten. Daarnaast zal hij aanspreekpunt blijven van zijn relaties.

Tim heeft een duidelijk beeld voor ogen over hoe Erkamp Projectservice zich manifesteert en wil positioneren in de veranderende markt en heeft dit vastgelegd in de missie en visie
(zie www.erkamp.nl) van Erkamp Projectservice. Tim Erkamp zal de komende jaren deze missie en visie met behulp van alle medewerkers, externe adviseurs en overige stakeholders realiseren en kwalitatief blijven verbeteren. Erkamp Projectservice is klaar voor de toekomst!

Lees ook

Praat mee!