Kussens voor Erik Hulzebosch

Was u bij de lezing van Erik Hulzebosch in Huis van Hilde? Dan weet u vast nog dat de spreker complimenten maakte over de kussens waarop het publiek zat. Meteen reageerde Alida Langendijk (van ALiDA Meubelstoffeerder en Accessoires) vanuit de zaal dat zij Erik Hulzebosch ook wel kon voorzien van deze kussentjes.
Topidee
Zij laat nu weten: “Tijdens zijn inspirerende verhaal vond hij de kussens bij Huis vanHilde wel super voor thuis. De volgende dag heb ik Erik een mail gestuurd dat hij de kussens bij mij kan laten maken. Hij belde mij op en vond het een topidee! Na een aantal foto’s van zijn interieur had ik een beeld van de wens van de familie Hulzebosch. Het is een mooie wollen stof van Kvadrat geworden met koudschuim vulling. Zo zie je maar, en vandaag kreeg ik ook nog een vervolgopdracht.”

Lees ook

Praat mee!