Ondernemer Erik Hulzebosch

Schaatser en ondernemer Erik Hulzebosch vertelde op donderdagavond 13 oktober aan de drie ondernemersverenigingen – Ondernemend Heiloo (OHO) , Ondernemersvereniging Castricum (OVC ) en de Limmer Ondernemers vereniging – over zijn leven en werkzaamheden. Het werd een inspirerende avond in het Huis van Hilde, waar alle leden van de verenigingen meer te weten kwamen over de broodnuchtere maar gepassioneerde ondernemer.

Entertainer

Op de website van Erik Hulzebosch valt te lezen dat hij schaatser, entertainer, spreker en zanger is. Dat blijkt ook allemaal uit zijn lezing ‘Op Glad IJs’. Met zijn opvallende accent en humoristische manier van vertellen wist hij alle 150 aanwezigen van begin tot eind te boeien. Soms met sterke one liners (“Ik heb alle kansen gepakt”) en dan weer met praktische tips zoals “breng het positief” of “als ik iets wil dan verdiep ik mij daar tot het uiterste in”. Als echte sportman toont Erik zijn doorzettingsvermogen, maar ook als ondernemer gaat hij puur op wilskracht door. Zo ging zijn schaatscarrière vlotjes over in een zangcarrière en daarna runde vol overgave Maple Skate.

Samenwerken

Wat Erik als motivator vooral mee wist te geven aan de ondernemers is dat je samen moet kunnen werken en elkaar moet vertrouwen. Dan groei je.
Na het verhaal van spreker Erik Hulzebosch waren alle aanwezigen uitgenodigd om de tentoonstelling in Huis van Hilde te bekijken en nog gezellig wat na te borrelen met elkaar.

Tekst: Marije Smit

OVC heeft een samenvatting in beeld gemaakt. 

[av_video src=’https://youtu.be/vUJExBTUb00′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]

Lees ook

Praat mee!