FLM Adviesgroep

FLM AdviesFLM Adviesgroep B.V. bestaat uit Frits van Wijk, Linda van Pel en Max de Vos. Drie doorgewinterde specialisten in bedrijfsverzekeringen die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend.

Wij hebben altijd voor middelgrote assurantiekantoren in Noord-Holland gewerkt, waar de tak bedrijfsverzekeringen in de regel slechts een onderdeel van een groter geheel is. Dat wilden wij anders en vooral beter doen. Met een groot enthousiasme en een tomeloze inzet ontzorgen wij u waar het uw verzekeringen aangaat. Door een praktijkgerichte aanpak, verregaande specialisatie en de mogelijkheid om “out of the box” te denken, behalen wij voor u het maximale resultaat!

Veel ondernemers houden uit onwetendheid vast aan een ooit afgesloten verzekeringsportefeuille. Dit terwijl verzekeringspremies een grote kostenpost zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de verzekeringsportefeuilles van bestaande bedrijven. Dit doen wij kosteloos en vrijblijvend. Insteek van een dergelijke analyse is voorwaardenverbetering, het inzichtelijk maken en bewaken van uw risico’s en premiebesparing die kan oplopen tot 20% of meer. Onze bevindingen worden vastgelegd in een rapport dat in begrijpelijke taal is opgesteld.

Wij spreken en begrijpen de taal van de ondernemer en weten waar die behoefte aan heeft. Korte lijnen, persoonlijk contact en volledig ontzorgd worden op het gebieden van verzekeringen.

Wat mag u van ons verwachten?
• Wij schonen uw polismap op en zorgen voor inzicht en overzicht in uw verzekeringen;
• Risico management met aandacht voor CAO verplichtingen, mantelcontracten en collectief voordeel door bijvoorbeeld lidmaatschap van een branche-organisatie;
• De scherpst mogelijke premie met de beste polisvoorwaarden;
• Periodiek onderhoud in een persoonlijk gesprek;
• Een pro-actieve houding
FLM Adviesgroep “specialist in ontzorgen!”

Lees ook

Praat mee!