Z-eventz & designz

Cor & Erica Zwart

Even voorstellen: Z-eventz & designz.

 

Wij zijn Cor en Erica Zwart, getrouwd en sinds juli 2013 ook zakelijke partners. Ons bedrijf heet Z-eventz & designz. Hieronder “hangen”drie handelsnamen.

Met Cor Zwart Eventz kan Cor bedrijven ontzorgen door de organisatie van hun evenement gedeeltelijk of helemaal uit handen te nemen. Denk dan aan een personeelsbijeenkomst of een business meeting met relaties. Onder de naam Erica Zwart Designz ontwerpt Erica wenskaarten, digitale scrapmaterialen, fotocollages, flyers, posters en fotoalbums. Daarnaast organiseren we met Z-eventz diverse voetbalevenementen. In de zomervakanties is dat de voetbal3daagse en het hele jaar door kan je terecht voor een leuk voetbalverjaardagsfeestje. In ontwikkeling zijn een voetbaltechniekschool en voetbaltrainingsstages. Meer informatie?

Kijk dan eens op onze websites www.corzwarteventz.nl en www.z-eventz.nl of op het blog van Erica http://ericazwartdesignz.blogspot.nl/. Bellen kan natuurlijk ook: 06-24546089.

Lees ook

Praat mee!