Open dag ter ere van 25-jarig bestaan Erkamp Projectservice B.V.

Ingezonden bericht

 

Erkamp Projectservice B.V. bestaat 25 jaar en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. Op 1 januari 1989 zijn we met 4 medewerkers gestart in een bollenschuur in Limmen en nu 25 jaar later zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de projectsector. Om ons en Erkamp Projectservice BV beter te leren kennen in een gezellige wintermarkt omgeving zetten wij voor relaties, familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden op zaterdag 1 februari a.s. vanaf 14.00 uur tot 18:00 uur de deuren van ons bedrijf wijd open. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje in winterse sfeer en gezelligheid.
Wij hopen u te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
Leo Erkamp, Wim Leering en medewerkers

Lees ook

Praat mee!